Leden gezocht

Vanaf vorig jaar zijn wij van de clientenraad druk bezig geweest om een clientenraad op te zetten en alles goed te regelen zo dat wij een goede basis hebben om in 2018 goed van start te gaan. Nu is het eindelijk zo ver dat wij aan de volgende stap kunnen beginnen: het zoeken van nieuwen leden.

Wat doet een clientenraad nou eigenlijk?

Een clientenraad vergadert over verschillende onderwerpen die te maken hebben met plushome. Dit kan bijvoorbeeld zijn over problemen die je praktijk tegen komt. Of over met wie plushome gaat samenwerken of over activiteiten mee te denken en zo nog vele andere onderwerpen.

Verder mag de clientenraad gevraagd of ongevraagd advies geven aan Plushome. Hiervoor komen wij 1x per maand samen om te vergaderen.

Wat zoekt de cliëntenraad?

De clientenraad is opzoek naar gemotiveerde leden die met ons willen mee praten over verschillende onderwerpen. Verder zijn we opzoek naar leden die goed zijn in schrijven, lezen en dingen goed kunnen opzoeken. Kan je dit niet maar wil je dit wel leren geen probleem! Binnen de clientenraad is er altijd ruimte om dingen te leren en jezelf te ontwikkelen. Het belangrijkste vinden wij jou inzet en motivatie om mee te doen.

Hoe verder?

Ben jij geïnteresseerd en gemotiveerd, neem dan contact met ons op. Ook als je nog vragen hebt: stel ze vooral!

Direct aanmelden kan door het formulier hieronder in te vullen, maar je kan bijvoorbeeld ook met de voorzitter bellen. De contactgegevens staan op de leden pagina.

We zijn te bereiken van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 17:00.

Aanmelden

[recaptcha]