Leden

Clement Eugene de Graaf

Voorzitter
clientenraad@plushome.nl
+31612345678

Clement de Graaf is de voorzitter van de cliëntenraad. Hij brengt ervaring met cliëntenraden en weet precies wat hij wil. Hij zorgt voor rust en overzicht, heeft een vooruitziende blik en een groot netwerk. Zijn interesses zijn reglementen en wetten en de kwaliteit en de financiering van de dienstverlening van Plushome. Zijn motivatie komt voort uit een sterk gevoel voor rechtvaardigheid.

Anna Veen

Raadslid
clientenraad@plushome.nl
+31612345678

Anna Veen is de enthousiaste verkenner van de cliëntenraad. Zij hoort vragen en knelpunten van cliënten en vertaalt die naar onderwerpen om te bespreken. Zij is creatief en helder. Zij brengt lichtvoetigheid en relativering en zorgt voor openheid en aandacht. Haar interesses zijn de dagbesteding die Plushome biedt, de variatie van het aanbod en de organisatie van de activiteiten. Haar motivatie is haar wens voor aandacht voor de mens in plaats van voor de diagnose.

Jaap Meeuwsen

Praktijkondersteuner
clientenraad@plushome.nl
+31612345678

Papieren tijger pur sang. Waar de maas of verkapte fraudepoging ook zit, hij spot het in één oogopslag. Met hem in het team kun je de boekhouding maar beter bonafide houden.

Wist je dat hij het kan presteren om bij de kennismaking al de sleutels van zijn eigen kantoor te vergeten? De kosten van de slotenmakers iedere keer begonnen aardig in de papieren te lopen, dus zijn er nu ook breekijzers in zijn standaarduitrusting aanwezig.

Jij?


Wij zijn opzoek naar nieuwe leden... Kom jij ons team versterken?

Joep Wijers

Raadslid
clientenraad@plushome.nl
+31612345678

Joep Wijers is de whizzkid van de cliëntenraad. Hij is ICT specialist en de ontwerper van deze site. Hij heeft een speciaal oog voor gebrek aan logica, kan helder analyseren, raak formuleren en is een gedreven debater. Zijn interesses zijn de privacy van de cliënten en de continuïteit van de dienstverlening van Plushome. Zijn motivatie komt voort uit zijn affiniteit voor mensen die anders zijn.