Presentatie cliëntenraad 31 mei

Tijdens een volledig door de leden verzorgde middag is de cliëntenraad op 31 mei gepresenteerd. In de  door de voorzitter van de raad Clement de Graaf professioneel aan elkaar geprate middag werd uit de doeken gedaan hoe de cliëntenraad de stem vormt van de cliënten van Plushome en welke onderwerpen belangrijk zijn voor de cliëntenraad. Ook werden de leden van de cliëntenraad en de ondersteuner voorgesteld aan de tientallen mensen die aanwezig waren. De directeur van Plushome Trudy de Groot kreeg een officieel certificaat overhandigd door de voorzitter, van de Regionale Cliëntenorganisatie Zorgbelang, waarin is vastgelegd dat de cliëntenraad formeel is erkend.

Daarna werd de nieuwe website gepresenteerd, waarvan u hier het resultaat ziet. De aanwezigen waren vol complimenten voor de maker Joep Wijers voor het heldere design en de duidelijke informatie. (Joep is beschikbaar..!)

In pauze bleek dat het lid Anna Veen de catering voor haar rekening had genomen en een frisse flyer had ontworpen waarmee nieuwe leden voor de cliëntenraad geworven kunnen worden.

De middag werd afgesloten door de muzikanten van de muziekactiviteit van Plushome. Indrukwekkend hoe deze jonge mensen zich in een paar maanden hebben omgevormd tot een band, die naast covers ook al eigen materiaal heeft gemaakt. Binnenkort zal de band zich presenteren met een heuse single.

Conclusie van de dag is dat de cliëntenraad van Plushome volwassen is geworden, maar ook dat een spectaculair talent aanwezig is bij de cliënten van Plushome.